Ontwerp op maat2018-10-05T22:17:37+00:00

WAT KLANTEN ZEGGEN

Zowel voor onze trouw als voor de geboorte van onze dochter, Flo, kon Kim maken wat ik in gedachten had. Ze had heel snel door welke stijl en welke richting we uit wilden. Ze blijft voorstellen doen tot het er ‘boenk op’ is en je ineens weet ‘Ja, dit is het!

Lizzy Van den Put, mama van Flo

Jij vraagt, ik maak het waar.
Wil je een lief ontwerp?
Of net lekker stoer?
Hou je van handlettering, bloemen en pastel?
Of kies je net minimalistisch?
Of misschien weet je helemaal nog niet wat je wilt.
Geen probleem.

Want Studio Droom, dat is ook heel persoonlijk advies en de garantie op topkwaliteit. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent, dus ik ga met plezier net dat stapje verder. Het is belangrijk dat je trouwuitnodiging of je geboortekaartje helemaal klopt. Dat het vertelt wat je wil vertellen. Dat het perfect bij je past en dat je er – ook jaren later nog – met veel plezier en een tikje nostalgisch op terugkijkt.

Ik blijf het elke dag geweldig vinden dat ik met mijn passie voor mooie vormgeving, verrassende stationary en knappe kaartjes mee deel mag uitmaken van de dromen van m’n klanten. Ik hou van het hele proces en inspireer je graag met massa’s voorbeelden, regel alles voor jou met de drukker en ik maak je uitnodiging of kaartje compleet met stickers, doosjes en alles wat je maar kan bedenken (of toch bijna alles :).

Je bent – na afspraak – altijd welkom in mijn studio om je dromen te bespreken (de koekjes staan klaar!).
Woon je wat ver van Brasschaat? Geen probleem, we kunnen ook alles via mail en telefoon regelen.